Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50€
 
Dobrodošli u Balidoo svijet!
25 Sep

Dobrodošli u Balidoo svijet!

Tko smo zapravo mi? Koje su odlike tvrtke Bali d.o.o.? Što je zapravo Balidoo? Po čemu se ističemo? Koje su nam snage i prednosti? Sve to saznajte u našem prvom blogu i pobliže nas upoznajte. Pročitajte našu priču!

Tvrtka Bali d.o.o. hrvatska je modna tvrtka za proizvodnju odjeće osnovana 2001. godine kao malo obiteljsko poduzeće. Tvrtka se nalazi u Međimurju, točnije u malom selu Donja Dubrava. S godinama marljivog, predanog i napornog rada tvrtka je rasla i razvijala svoju ponudu proizvoda, prateći pritom posljednje standarde kao i modernizaciju proizvodnih procesa, opreme i postrojenja. Kroz godine rada s europskim modnim brendovima Marc Cain GmbH iz Njemačke i Wolford AG iz Austrije tvrtka je stekla kvalitetno stručno znanje i iskustva u svim sferama proizvodnje tekstilne odjeće, od bodija za novorođenče pa do vrhunske ženske večernje haljine. Tvrtka Bali d.o.o. danas zapošljava preko 100 djelatnika s tendencijom kontinuiranog rasta kako u broju zaposlenih tako i širenjem proizvodnih kapaciteta.

Tvrtka Bali d.o.o. nedavno je na tržište lansirala svoj novi brand dječje odjeće – Balidoo. Već prepoznatljivu kvalitetu materijala i izrade novi brend upotpunjen je čarobnim i razigranim dizajnom odjeće za djevojčice i dječake od 0-10 godina. Balidoo proizvodi inspirirani su dječjom maštom i motivima te su pretočeni u razigrane modne kombinacije na razini svjetske street mode.

U Balidoo kolekciji posebno se ističe kolekcija Panda organic za novorođenčad. U toj kolekciji dostupni su svi proizvodi potrebni za bebe već od prvog dana rođenja.

Posebno se može istaknuti činjenica da su kompletni razvoj i proizvodnja proizvoda bazirani na strategiji zaštite okoliša i očuvanja zdravlja najmlađih, odakle je krenula i glavna ideja o stvaranju branda. Proizvod, kroz svoj cijeli proizvodni proces, od nastanka pa sve do isporuke, ne sadrži ni najmanji komadić plastike.
Materijali su isključivo pamučni i iz organskog uzgoja. Nova jesenska kolekcija napravljena je od najfinijeg GIZA egipatskog pamuka. Boje na materijalu i na tisku isključivo su na vodenoj bazi iz kontroliranih uvjeta, a ambalažni pribor izrađen je od recikliranih materijala. Nema plastičnih vrpci, jer su one zamijenjene pamučnim vezicama. Nema PVC pakirne trake, jer je ona zamijenjena papirnatom pakirnom trakom koja se lijepi ljepilom od krumpirovog škroba.

Kombinacija ovih elemenata pobuđuje neopisivu ljubav prema djetetu i stvara priču kojoj se vesele sve generacije – najprije djeca, a potom roditelji, bake i djedovi koji uživaju u kupovini kvalitetne odjeće za svoje male naraštaje. Na kraju dana, jedno je sigurno- dječji osmijeh naše je najveće veselje!

@Instagram