Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50€
 
BALIDOO JESENSKA KOLEKCIJA
16 Oct

BALIDOO JESENSKA KOLEKCIJA

Jedinstvena, razigrana, nezamjenjiva- ovo su riječi koje opisuju novu Balidoo jesensku kolekciju! Kolekcija je izrađena isključivo od GIZA pamuka, što joj daje dodatnu notu kvalitete i jedinstvenosti. Upravo zbog toga, odjeću karakterizira mekan, lagan i prozračan materijal. Ova kolekcija ističe se bojama, dizajnom te kvalitetom materijala i izrade.

Nova Balidoo jesenska kolekcija daje više izbora proizvoda, veće veličine i bolju udobnost nošenja. Usudili smo se biti drski i hrabri te smo koristili jake boje te jedinstven i dosad neviđeni dizajn kako bismo se istaknuli u moru jednostavnog i uobičajenog dizajna dječje odjeće. U ovom blogu otkrijte detalje svih novih kolekcija za djevojčice i dječake.

 

PANDA KOLEKCIJA ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE

Panda kolekcija za djevojčice i dječake poprilično je jednostavna. Preslatke pande u crno-bijelim nijansama kombinirane su s crvenim detaljima. Ova kolekcija pruža mnoštvo proizvoda. Od bodija, jaknice, hlača i majica pa sve do gaća i potkošulja. Djevojčice će se posebno razveseliti prekrasnoj haljini punoj malih pandica. Ističu se denim hlače u crvenoj boji za djevojčice te u crnoj za dječake. Kombinaciju možete upotpuniti i ruksakom u istom dezenu.

 

BUTTERFLY KOLEKCIJA ZA DJEVOJČICE

Leptiri su simbol slobode i radosti, a šareni leptirići iz Butterfly kolekcije svima izmame osmijeh na lice. Crvene i žute nijanse idealne su za neustrašive i vesele djevojčice. U ovoj kolekciji možete pronaći različite proizvode i birati između pamuka i imitacije denima. Crvena denim jaknica idealna je za kombinaciju sa Butterfly haljinom. Također, u ovom dezenu dostupni su bodiji i gaćice te ruksak.

 

SMILEY KOLEKCIJA ZA DJEČAKE

Uvijek postoji razlog za osmijeh! Ova kolekcija to govori sama za sebe. Osim trenirke, majice i hlača, u ovom slatkom dezenom dostupni su bodiji, donje rublje i nezaobilazni ruksak. Nezaobilazna kolekcija za svakog veselog mališana.

 

BLACK ROSES I RED FLOWERS KOLEKCIJA ZA DJEVOJČICE

Romantično i predivno cvijeće za Vaše male princeze! Ova kolekcija pruža sve i za svaku prigodu; bilo za  dječji rođendan, školu, vrtić ili možda neko obiteljsko slavlje. Svaka djevojčica će sigurno pronaći nešto savršeno za sebe. U ovim kolekcijama novost su denim suknje u dvije nijanse. Koju god kombinaciju odabereš, možeš ju upotpuniti prikladnim ruksakom.

 

GIRAFFE KOLEKCIJA ZA DJEČAKE

Vesela žirafa s naočalama idealna je za odvažne dječake. Upečatljivi motivi žirafe i natpis SAY CHEESE razveselit će svakoga posebno u kišnim jesenskim danima. Za jednostavniju kombinaciju tu su crne denim hlače i crna majica sa jednostavnim tiskom zvijezde.

@Instagram