Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50€
 

Načini plaćanja

Izražene cijene u HRK uz protuvrijednost u EUR uključuju PDV (VAT) i jednake su za sve vrste plaćanja.

Za Vašu sigurnost i optimalno iskustvo kupovine pripremili smo sljedeće 3 vrste plaćanja:

1. Plaćanje karticama

Plaćanje karticama vrši se uz najmodernije standarde u zaštiti podataka u suradnji s ugovornim partnerom Corvus Pay ili Paypal. Narudžbu je moguće platiti jednokratno ili u ratama, ovisno o vrsti kartice (iznos od minimalno 500,00 kn moguće je platiti karticom na 2-6 rata). Mogućnost plaćanja na rate odnosi se isključivo na plaćanje karticama izdanima od strane hrvatskih banaka. Opcija plaćanja karticama dostupna je za isporuke na teritoriju Hrvatske, kao i za sve ostale zemlje EU u koje se vrše isporuke iz balidoo.com internet-trgovine.

Jednokratno plaćanje karticama

Plaćanje je moguće izvršiti karticama MasterCard, Maestro, VISA, Diners.


2. Bankovna transakcija

Plaćanje bankovnom transakcijom vrši se uplatom na račun tvrtke Bali d.o.o.

Podatke za uplatu dobit ćete prilikom odabira ove vrste plaćanja. Uplata se može izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

Podaci za uplatu na transakcijski račun su:
BALI d.o.o., Trg republike 3, 40328 Donja Dubrava, Croatia
IBAN: HR83 2340 0091 1160 0691 8
BANKA: PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D., RAČKOGA 6, ZAGREB
Poziv na broj: 00 - broj narudžbe

Vaša narudžba će biti isporučena kada uplata sjedne na naš račun.

3. Plaćanje pouzećem 

Plaćanje pouzećem omogućava Vam da iznos narudžbe platite prilikom dostave na adresu koju ste naveli kao adresu dostave. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo gotovinom dostavljaču prilikom sam isporuke.  Ukoliko primatelj nije bio u mogućnosti primiti pošiljku na adresi dostave, dostavljač će ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke.


VISOKI STUPANJ SIGURNOSTI PRILIKOM PLAĆANJA

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web-preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima čuvajući ih pritom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost online plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi-PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenih u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmom. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za online plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to, održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unapređuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.