Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50€
 

O nama

Tvrtka Balidoo hrvatska je modna tvrtka za proizvodnju odjeće osnovana 2001. godine kao malo obiteljsko poduzeće. S godinama marljivog, predanog i napornog rada tvrtka je rasla i razvijala svoju ponudu proizvoda, prateći pritom posljednje standarde kao i modernizaciju proizvodnih procesa, opreme i postrojenja.

Kroz godine i godine rada s europskim modnim brendovima Marc Cain Gmbh, Njemačka i Wolford AG, Austrija tvrtka je stekla kvalitetno stručno znanje i iskustva u svim sferama proizvodnje tekstilne odjeće, od bodija za novorođenče pa do vrhunske ženske večernje haljine.

Tvrtka Balidoo danas zapošljava preko 100 djelatnika s tendencijom kontinuiranog rasta kako u broju zaposlenih tako i širenjem proizvodnih kapaciteta te povećanjem prihoda od prodaje što automatski rezultira povećanjem dohotka za sve zaposlenike.

Balidoo kolekcija odjeće za djecu od 0-8 godina starosti izgrađena je na nekoliko ključnih temelja, koji su ujedno cilj, misija i strategija tvrtke za buduća razdoblja, a to su kvaliteta materijala i izrade, udobnost koju prati inovativan dizajn i ekološki aspekt proizvodnje bez plastike.

U razvoju brenda Balidoo iz temelja je promijenjen koncept izgleda gotovog proizvoda. Posebno se ponosimo proizvodima Pandaorganic za novorođenčad koji su izrađeni od organskog pamuka, izrazito meki i nježni na dodir posebice u prvim danima nakod rođenja.
Svi materijali koji su ugrađeni u gotov proizvod posjeduju OekoTeks certifikate, boje na tisku isključivo su na vodenoj bazi, plastične vezice zamijenjene su pamučnim vezicama, ambalaža i kutije izrađeni su od recikliranih materijala, PVC ljepljiva traka zamijenjena je papirnom pakirnom trakom koja se lijepi ljepilom od krumpirovog škroba. Balidoo proizvodi za novorođenčad, bebe i malu djecu proizvedeni su tako da su prijatniji okolišu i ljudima koji ga stvaraju.

Kombinacija ovih elemenata pobuđuje neopisivu ljubav prema djetetu i stvara priču kojoj se vesele sve generacije – najprije djeca, a potom roditelji, bake i djedovi koji uživaju u kupovini kvalitetne odjeće za svoje male naraštaje.

Naš tim